Om Jette Lilje Bajlum

Min historie begynder med, at jeg selv har skulle arbejde med og klare mange af de svære situationer livet bringer. Min vision er at bruge min energi, mine evner og min erfaring på at hjælpe dig til at finde din vej i livet med ro og balance.

For mig handler det om, at vi skal turde mærke livet udvide sig og udvikle sig både i vores arbejdsliv og hverdagsliv. For kun på den måde kan vi være hele mennesker der rummer livsglæde og energi til både os selv og andre.

Som spirituel rådgiver faldt nogle vigtige brikker på plads i mit eget liv. Clairvoyantuddannelsen har hjulpet mig til at finde min egen identitet både professionelt og personligt. At kunne bruge clairvoyance har givet mig en værdifuld balance i mit eget liv og styrket det, jeg er bedst til – at hjælpe og rådgive andre.

Størstedelen af min karriere har jeg beskæftiget mig med professionel rekruttering og ledelse. Det har givet mig en stor indsigt i de problemstillinger, der kan være med til at spænde ben for både den faglige og personlige udvikling.

Kombineret med min stærke intuition får du derfor en kvalificeret og engageret samtalepartner, der kan hjælpe dig med at skabe klarhed over dine ønsker i livet og dine karrieremål. Du får min udelte opmærksomhed, hvor jeg møder dig med respektfuld interesse.