Søde ord fra mine klienter

Karriererådgivning- og personligudviklings forløb hos Jette, har flyttet mig et kvantespring.
Jettes rolige personlighed og klare budskaber, har støttet mig i at finde ind til mig selv, både privat og professionelt.
Min vej til at blive det hele menneske, og hjælp til at give slip på gamle traumer og paradigmer, har givet mig fornyet energi, til at gå nye veje.
Selv om jeg har været produktions- og projektleder i mange år, og har en del kursus og uddannelse på CV’et. Er jeg blevet beriget med ny indsigt, og bruger nu de værktøjer jeg tidligere har lært på en ny måde. At se på mig selv fra en anden vinkel, og finde mit ”jeg”, og ro inden i, har styrket mit fundament.
Jeg dybt taknemmelig for at Jette har hjulpet mig i denne proces, og fortsat vil, når jeg husker at bede om hjælp.

Betina Wettengel
Senior Projektleder

Jette var den første til rigtig at se MIG og mine kompetencer her i livet.
Hun har været den, som jeg er gået til og spurgt til råds, når noget har virket kaotisk både privat & forretningsmæssigt.
Jette er en fantastisk person. Lyttende, kærlig, støttende....og til tider ``a pain in the ass😁``, fordi hun er ærlig og trykker der hvor ``skoen klemmer``. Hun fortæller det man har brug for, for at komme videre i livet.....og det er Ikke altid det man har lyst til at høre.
TAK!! Er SÅ fattigt et ord når det kommer til Jette og hendes ``gaver``.
Hun får 10 ⭐ ud af 5 mulige fra mig.
I kærlighed, respekt og dyb taknemmelighed🙏❤

Vibeke L. Gram
ByVibs

Jeg har kendt Jette i en del år nu, men fra første møde, mærkede jeg straks Jettes varme og engagement for mig som både klient og person. Jette blev hurtigt både et personligt bekendtskab men også min livscoach.
Jette har så mange kvaliteter, som både kan bruges til helt personlige problematikker og også til professionel rådgivning.
Jette har lært mig meget om selvværd, på alle parametre, og jeg ville ikke kunne undvære hendes indsigt og læring, nogensinde.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Dem som har Jette i deres liv, har guld mellem hænderne.

Janne Degn
Tidligere klient

I forbindelse med jobskifte har jeg haft meget stor glæde af Jettes professionalisme, empati og hjertevarme.
Jette hjalp mig bl.a. med at skabe nogle nye rammer og et nyt fundament i min proces med at finde indtil mine værdier og ønsker til jobindhold.
Allerede fra vores første møde oplevede jeg Jettes naturlige evne til at skabe et åbent, trygt og tillidsfuldt samtalerum.
Jette har under “hele min rejse” været en uvurderlig støtte og sparringspartner.

Lisa
Administrativ medarbejder

Hos SpiritLiving ved Jette Bajlum bliver du set for den du er.
Du bliver vejledt og rådgivet på tryggeste vis til hvor du drømmer om at komme hen.
Jette tør stille direkte og nødvendige spørgsmål for at få dig på rette vej. Hun starter en tanke og følelsesmæssig proces så du selv finder ind til kernen i dig og derved finder DIN rette vej at gå. Både personligt og fagligt.
For mig hjalp Jette mig til at indse at mine egne overbevisninger var min største begrænsning. De er nu ændret og et nyt drømme kapitel ligger foran mig.
Jettes healing er derudover fantastisk og kan bruges på sin udviklingsrejse, men også blot til en pause fra hverdagens ræs.
Fra hjertet mine allerbedste anbefalinger.

Cocco Mie Reneeh Østergaard
A New You

Jeg har mødt/ opsøgt flere rådgivere/mentorer i løbet af mit voksne liv.
Men Jette har sat spor.
Jeg mødte Jette første gang i 2016 ifm et karriereskifte. Et kort møde hvor jeg følte mig sjældent ``set og mødt``. Jeg vidste ikke, at Jette også var spirituel rådgiver.
Det fandt jeg først ud af to år senere, da jeg ikke kunne glemme mødet med hende og opsøgte hende igen. Da forstod jeg, hvorfor hun havde sat et blivende aftryk hos mig.
Jeg har oplevet, at jeg sammen med Jette kunne sætte en retning på mit arbejdsliv på 1 session og efterfølgende på 1 time selv kunne lægge brikkerne for en fremtid, hvor jeg kombinerer privat- og jobliv i et drømmejob/scenarie. Jeg oplevede en helt utrolig kraft, et kæmpeboost og stor taknemmelighed!

Vivian
Ansvarlig for Information- og Billetsalg

Det har været en stor oplevelse for mig at blive coachet af Jette.
Hun har en fantastisk evne til at sætte spot på, hvor problemerne ligger, så man kan komme til sagen og skabe forandring.
Kombinationen af coaching og healing er helt unik, fordi man også får kroppen med i den personlige udvikling.
Hvis man har brug for en ny begyndelse, kan jeg på det varmeste anbefale et forløb hos Jette.  Jeg kom selv meget videre i mit liv.

Britta
Business konsulent

Når du har brug for retning, rådgivning og spirituel vejledning, går du så til den person der VED en hel del omkring tingene, ELLER går du til den der ikke kun specialiserer sig, men også LEVER det ud til fingerspidserne? Jeg kender Jette Bajlum fra adskillige af vores programmer og har fuldt hendes egen fantastiske udvikling tæt. Hun ER et produkt af produktet og når du tilvælger at arbejde med hende, så ved jeg dit fremtidige jeg vil være dig DYBT taknemmelig da hun selv lever du hun hjælper med, ud til fingerspidserne.
Sæt en aftale op med Jette, du har ikke råd til at lade være!

Anders Hansen
Illusionist / Transformations katalysator

Jeg har brugt Jette som personlig rådgiver og spirituel sparringspartner i rigtig mange år og for mig har det gjort en markant forskel, både i mit erhvervsliv, men i særdeleshed også i mit privatliv.
Det at få mine kompetencer fremhævet og belyst fra nye vinkler, har givet mig en klarhed. Jeg blev opmærksom på at, mange af de værktøjer jeg ledte efter, havde jeg allerede. Jeg har tidligere bare brugt dem i en anden sammenhæng.
Det har givet mig en ro og tryghed i at vide at, jeg nu udnytter mit potentiale og jeg har fået et overblik over min solide værktøjskasse, hvor jeg nu bruger mine kompetencer fuldt ud.
Jeg føler en stor glæde og taknemmelighed ved at være på vej derhen, hvor jeg inderligt ønskede at være.”

Sabine Sandnes