NextStepLiving Livet

Tag det næste skridt i karrieren eller i livet og udvid dine muligheder.

8 ugers online forløb

Sæt spotlight dig selv!

Stå stærkt i dig og din udstråling. Styrk dine indre potentialer, din passion, din intuition og opdag, hvilke smukke ting, der ligger for dine fødder.

Hvad kan forløbet?

Vi lever i en tid, hvor der bliver krævet meget af os både i det private og på arbejdet. Hverdagens mange forpligtigelser og forventninger overskygger vores egne behov, som derfor bliver tilsidesat.
Det er derfor vigtigt, at vi kan stå stærkt i os selv, så vi kan være vores egen bedste version sammen med vores familie, på vores arbejde og ikke mindst for os selv.

Du er en unik person, du har dine helt egne gaver, potentialer, passion og intuition, som er din værktøjskasse, din bedste ven og dine bedste redskaber, som du kan bruge til at stå stærkt i dine handlinger.

Vi vil sammen finde disse, og du vil lære, hvordan du kan bruge dem og dine tanker, til at skabe med. Det du skaber, giver en følelse, som til sidst bliver til dine handlinger. De potentialer, du allerede kender til, vil vi styrke, og dem vi finder frem, vil vi få ud i lyset.

Det online forløb giver dig mulighed for, at du kan hoppe på, hvor end du er i landet og skaber derved fleksibilitet og ro for dig og din udvikling.

Der er stor fokus på, at vi, i det online community, skaber et trygt fællesskab for udvikling og sparring med hinanden. Her kan du få støtte og guidens fra andre venlige sjæle og har mulighed for at inspirere med din egen unikke energi og personlighed til fællesskabet.

Lær at tænke indefra og ud

På online forløbet arbejder vi med:

At skabe et forløb der vækster sammenhold og fællesskab.
At have fokus på din udvikling.
At skabe et fortroligt forum.
At skabe klarhed over din balance mellem sjæl og ego.
At finde dine potentialer.
At lære og lytte til de signaler der kommer til dig.
Høj etik, moral og professionalisme.

8 ugers online forløb

Forløbet er opbygget som undervisning med værktøjer til, hvordan du retter dit fokus på dig selv og lærer at tænke INDEFRA OG UD.

Det helt unikke med dette online forløb er, at selvom det er i et fællesskab, er det meget personligt – du kan booke 3 x 30 minutters 1:1 med mig, hvor DU bestemmer, hvad vi skal tale om.

Vi skal sammen skabe et fortroligt og trygt rum, hvor vi alle kan være ærlige og skabe de bedste muligheder for udvikling. Derfor vil vi, første gang vi mødes online, blive præsenteret for hinanden, og ydermere introducerer jeg forløbets plan, indhold og kodex m.m., så vi alle forventningsafstemmer rammerne for gruppen.
Dette foregår i en lukket Facebook Gruppe, som oprettes til hvert hold.

Se Facebook gruppe
OBS: Kontakt mig for info om, hvornår det næste hold starter. Der er plads til 12 personer på hvert hold.
Se indhold og pris