NextStepliving Karriere

En styrket karriere i ro og balance

Personlig karriererådgivning

Styrk din tro egne evner og potentialer.

Skab forandring og bliv bevidst om dine muligheder. Få klarhed over dine tanker og brug din intuition i din karriere. Opnå en styrket personlighed i og passion for dit arbejde.

Rådgivningsforløbet?

Karriererådgivning er hjælp til dig, der leder efter en ny retning i karrierelivet, eller til dig der ønsker faglig eller personlig udvikling og trivsel i dit nuværende job.

Med mine mange år som både leder og rekrutteringsspecialist, har jeg mødt de fleste udfordringer, som du, jeg og andre har haft i et arbejdsliv:

Utilstrækkelig ledelse, dårligt arbejdsmiljø, lavkonjunktur og krisetider m.m.

I en unik kombination med mine egne erfaringer, har jeg derfor de bedste forudsætninger for at forstå og sætte mig ind i din situation.

Et professionelt rådgivningsforløb vil hjælpe dig som ønsker at finde frem til det job, der passer til dine styrker, færdigheder og din passion og i sidste ende hjælpe dig med at nå dine professionelle mål.

Rådgivningen kan hjælpe dig der har et ønske om at fastholde og udvikle din værdi som arbejdskraft, kollega eller leder, og derved tage din kontrol over din karriere.

Sammen afklarer vi, hvordan du får job og privatliv til at hænge sammen, hvordan du håndterer udfordringer med chefer eller kollegaer, og hvordan du undgår stress og tvivl.

Karriererådgivning er en hjælpende hånd til en mere bæredygtig måde at arbejde på, hvor vi sammen aftaler, hvilke mål og drømme, vi skal arbejde frem mod.

Lad os sammen finde din rette vej i livet

På rådgivningsforløbet arbejder vi med:

At skabe et forløb der er individuelt tilpasset dig og din situation.
At have fuldt fokus på dig og dine behov.
At skabe klarhed over dine potentialer og kompetencer.
At forny din energi og dit gåpåmod.
Høj etik, moral og professionalisme.
At skabe et fortroligt forum

Forløbet indeholder:

Et forløb strækker sig over 12 ugers arrangement på 6 sessioner, hvor den første er á 1,5 times varighed, og de næste er á 1 times varighed.

Det er op til dig, om du ønsker det online eller fysisk. Jeg arbejder intuitivt og vil derfor i samarbejde med dig forme forløbet, så det favner lige netop dine behov.

Se indhold og pris