Har du brug for mere ro og balance i dit liv?

Det kan et rådgivningsforløb bidrage til både professionelt og privat – det er vigtigt at have det hele menneske med.
Jette Bajlum - SpiritLiving

Hvem er Jette Bajlum?

Stor og bred livserfaring

Da jeg begyndte at praktisere som spirituel rådgiver, faldt nogle vigtige brikker på plads i mit eget liv. Clairvoyantuddannelsen har hjulpet mig til at finde min egen identitet både professionelt og personligt.

Jeg har selv oplevet mange af de ulykkelige situationer, man møder i livet, og på et tidspunkt fandt jeg ud af, at jeg kan bruge min energi og mine evner på mere målrettet at hjælpe andre.

At kunne bruge clairvoyance har givet mig en værdifuld balance i mit eget liv og styrket det, jeg er bedst til – at hjælpe og rådgive andre.

Unik erfaring fra erhvervslivet

Størstedelen af min karriere har jeg beskæftiget mig med professionel rekruttering og ledelse. Det har givet mig en stor indsigt i de problemstillinger, der kan være med til at spænde ben for både den faglige og personlige udvikling.

Kombineret med min stærke intuition får du derfor en kvalificeret og engageret samtalepartner, der kan hjælpe dig med at skabe klarhed over dine ønsker og karrieremål.

Du får min udelte opmærksomhed, hvor jeg møder dig med seriøs og respektfuld interesse.

Mine Kernekompetencer

Hvad siger mine klienter

Jeg har brugt Jette som personlig rådgiver og spirituel sparringspartner i rigtig mange år og for mig har det gjort en markant forskel, både i mit erhvervsliv, men i særdeleshed også i mit privatliv.

Det at få mine kompetencer fremhævet og belyst fra nye vinkler, har givet mig en klarhed. Jeg blev opmærksom på at, mange af de værktøjer jeg ledte efter, havde jeg allerede. Jeg har tidligere bare brugt dem i en anden sammenhæng.

Det har givet mig en ro og tryghed i at vide at, jeg nu udnytter mit potentiale og jeg har fået et overblik over min solide værktøjskasse, hvor jeg nu bruger mine kompetencer fuldt ud.

Jeg føler en stor glæde og taknemmelighed ved at være på vej derhen, hvor jeg inderligt ønskede at være.”

Sabine Sandnes

Lad os sammen finde de nye muligheder, der kan bringe dig videre

Mere ro og balance i dit liv?

Du ønsker måske at skifte karriere, videreudvikle dig i dit nuværende job eller er på vej tilbage på arbejdsmarkedet igen. Et rådgivningsforløb kan hjælpe dig med at skabe klarhed over dine kompetencer og dit potentiale. Vi finder frem til dine muligheder – også dem du endnu ikke har overvejet.

Udfyld nedenstående eller ring for en uforpligtende samtale.

Dine værdier er vigtigere, end du måske tror